Nieuws

Zomerconcert Opleidingsorkest

Op donderdag 27 juni vanaf 19.00 uur speelt het Opleidingsorkest in de speeltuin in Well (Vossenakker). Er is tevens een legeflessen actie dus lever de flessen in en kom luisteren naar dit zomerse concert!

Zomervakantie

Er staan nog een aantal activiteiten gepland voor het A-orkest, namelijk de rondgang op woensdag 3 juli. Vanaf 18.00 uur maakt OBK een rondgang door Well, Wordragen en Wellseind.

Op zaterdag 29 juni speelt OBK tijdens de Open Dag van Den Eelder vanaf 13.00 uur en op vrijdag 5 juli worden de leerlingen van De Hoeksteen muzikaal uitgezwaaid door OBK vanaf 11.15 uur.

Trombonisten/bassisten gezocht!

Speel of speelde jij trombone of bas en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie op maandagavond in Dorpshuis Ons Huis in Well. Andere instrumenten zijn uiteraard ook van harte welkom!

OBK oproep nieuwe muzikanten

 

Sponsorkliks

O.B.K. Well is ook in 2019 weer aangesloten bij Sponsorkliks. Doe je internet aankopen dus via www.sponsorkliks.com, kies vervolgens voor OBK Well en maak een keuze uit de vele webwinkels welke aangesloten zijn. Het kost niks extra en je sponsort O.B.K. Well hiermee gratis!

 

 

 

Onze sponsors
  • 05-brenk-hovenier
  • 18-weerts-stucadoor