Nieuws

Voorjaarsconcert

Op zaterdag 13 april vindt het voorjaarsconcert plaats; Medewerking wordt verleend door Fanfare Prins Hendrik uit Aalst en het A-orkest van OBK Well. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur in Dorpshuis Ons Huis in Well!

Koningsdag

Op zaterdag 27 april verleent OBK Well weer medewerking aan de viering van Koningsdag in Well. Vanaf 12.00 uur verzorgen het Opleidingsorkest en het A-Orkest een optreden. Deze dag start tevens de verkoop van de bordjes Vrienden van OBK. Voor € 10,00 per jaar kunt u Vriend van OBK worden en wordt uw naam/bedrijf een jaar lang vermeld op ons Vriendenbord.

Trombonisten/bassisten gezocht!

Speel of speelde jij trombone of bas en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie op maandagavond in Dorpshuis Ons Huis in Well. Andere instrumenten zijn uiteraard ook van harte welkom!

OBK oproep nieuwe muzikanten

 

Sponsorkliks

O.B.K. Well is ook in 2019 weer aangesloten bij Sponsorkliks. Doe je internet aankopen dus via www.sponsorkliks.com, kies vervolgens voor OBK Well en maak een keuze uit de vele webwinkels welke aangesloten zijn. Het kost niks extra en je sponsort O.B.K. Well hiermee gratis!

 

 

 

Onze sponsors
  • 15 Bert van Doornmalen 2019
  • 13-van-loon-tweewielers