A-orkest

Op dit moment telt het A-orkest zo’n 40 leden en staat sinds september 2002 o.l.v. dirigent Harrie Janssen.
Het A-orkest van O.B.K. Well repeteert iedere maandagavond van 19.30 – 21.45 uur in dorpshuis Ons Huis te Well. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken en luisteren bij deze repetitie!

Harrie Janssen werd als 7-jarige lid van harmonie St.Caecillia te Gendt, waar hij tot zijn zeventiende trompet speelde. Hij studeerde trombone, theorie der Muziek en Ha/Fa directie aan het conservatorium te Arnhem en was betrokken bij de oprichting van het Melomaan Ensemble en in de periode 1981-1988 artistiek leider van dit orkest.
Van 1983 tot 1990 leidde hij het Harmonie orkest van het Conservatorium Arnhem aan welk instituut hij tot op heden verbonden is als docent Ha/Fa directie.
Zijn werkzaamheden bestrijken een breed terrein, waaronder die van dirigent, docentschap bij de Stichting voor Kunst en Cultuur Gelderland, klankregisseur bij diverse cd-produkties. Daarnaast zijn er al diverse werken van zijn hand verschenen, in opdracht gegeven door o.a. de Marinierskapel der Koninklijke Marine, het Fonds voor de Scheppende Toonkunst, de Provincie Gelderland, het Gelders Fanfare Orkest en het M.U.I.

Onze sponsors