Opleidingen

O.B.K. Well verzorgt opleidingen voor blokfluit, koperinstrumenten en saxofoon in eigen beheer. Deze opleidingen zijn voor zowel kinderen als volwassen mogelijk.

Blokfluitlessen

De blokfluitlessen worden verzorgd door eigen leden van O.B.K. Well en zijn mogelijk voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool. De lessen vinden plaats op maandagavond in dorpshuis Ons Huis.

Zodra de blokfluitleerlingen minimaal een jaar les gehad hebben, kan er in samenspraak met de docent en het bestuur van O.B.K. Well een keuze gemaakt worden uit diverse muziekinstrumenten.

Om de blokfluitleerlingen voor te bereiden op de mogelijke instrumenten zullen er meerdere keren per jaar tijdens de blokfluitlessen instrumenten gepresenteerd worden door de docenten.

Heb jij, of heeft uw kind, interesse in deze blokfluitlessen of wilt u meer informatie ontvangen? Loop dan eens binnen tijdens één van de lessen op maandagavond of neem contact met ons op via het contactformulier.

Muzieklessen voor saxofoon, koperinstrumenten en slagwerk

Zodra de blokfluitleerlingen minimaal een jaar les gehad hebben, kan er een keuze gemaakt worden uit diverse muziekinstrumenten. De lessen voor leerlingen op deze instrumenten worden door professionele docenten verzorgd.

Saxofoonleerlingen
De lessen voor saxofoonleerlingen vinden plaats in Chr. Basisschool de Hoeksteen en worden verzorgd door Bianca Kuipers.

Koperleerlingen
De lessen voor leerlingen op koperinstrumenten vinden plaats op woensdag en worden verzorgd door Jurgen van Nijnatten.

Slagwerkleeringen
Ook de lessen voor slagwerkleerlingen worden in eigen beheer verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Heb jij, of heeft uw kind, interesse in één van deze muzieklessen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Onze sponsors