Nieuws

O.B.K. bestaat 100 jaar!

O.B.K. Well bestaat dit jaar 100 jaar! Een mooie mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We vieren dit jubileum het hele jaar met leuke activiteiten. Kijk in de agenda voor een actueel overzicht.

In het voorjaar van 2020 wordt een jubileum ‘glossy’ verspreid als blijvende herinnering aan het jubileum. Deze wordt gratis verspreid in Well, Wellseind en Wordragen. Wilt u/wil jij hieraan bijdragen d.m.v. sponsoring, stuur dan een bericht aan secretariaat@obk-well.nl.

Nieuwjaarsconcert 25 januari 2020

2020 is een feestelijk jaar voor muziekvereniging OBK Well. In oktober is het 100 jaar geleden dat de fanfare is opgericht. De aftrap van hun jubileum is op zaterdag 25 januari a.s. vanaf 18.30 uur. In dorpshuis Ons Huis organiseren zij een bijzonder Nieuwjaarsconcert, want het publiek bepaalt deze avond grotendeels het programma! Er kan gekozen worden uit vele leuke stukken, zoals ABBA of The Phantom of the Opera. Of herinnert u zich de Suikerfabriek nog? Een razend populaire TV-serie uit de jaren ’80… Of wat dacht u van een leuke Polka? Kortom, voor ieder wat wils.

OBK Well verzorgt ook blokfluitlessen. Een goed begin om noten te leren lezen en wellicht later door te stromen op een groter blaasinstrument. Enkele kinderen hebben erg goed geoefend en willen dat laten horen.

En jong geleerd is oud gedaan; deze avond zijn er ook jubilarissen. Burgemeester Van Kooten zet enkele leden even extra in het zonnetje. Bij elkaar opgeteld ruim 200 jaar lidmaatschap. De avond wordt afgesloten met de trekking van de verloting, met o.a. drie leuke geldprijzen. Er zijn nog veel meer activiteiten gepland in 2020. Zoals het Bevrijdingsfeest op 2 mei a.s. maar ook een Beachconcert aan strandbad Well. De leden van muziekvereniging OBK Well halen alles uit de kast en hopen op veel publiek.

Verloting

O.B.K. Well organiseert ook dit jaar weer een verloting met vele mooie prijzen. De trekking hiervan vindt plaats na afloop van het nieuwjaarsconcert op zaterdag 25 januari a.s.. Loten zijn verkrijgbaar bij de leden.

Trombonisten/bassisten gezocht!

Speel of speelde jij trombone of bas en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie op maandagavond in Dorpshuis Ons Huis in Well. Andere instrumenten zijn uiteraard ook van harte welkom!

OBK oproep nieuwe muzikanten

Sponsorkliks

O.B.K. Well is aangesloten bij Sponsorkliks. Doe je internet aankopen dus via www.sponsorkliks.com, kies vervolgens voor OBK Well en maak een keuze uit de vele webwinkels welke aangesloten zijn. Het kost niks extra en je sponsort O.B.K. Well hiermee gratis!

Onze sponsors