Nieuws

O.B.K. bestaat 100 jaar!

O.B.K. Well bestaat dit jaar 100 jaar! Een mooie mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We vieren dit jubileum het hele jaar met leuke activiteiten. Kijk in de agenda voor een actueel overzicht.

In het voorjaar van 2020 wordt een jubileum ‘glossy’ verspreid als blijvende herinnering aan het jubileum. Deze wordt gratis verspreid in Well, Wellseind en Wordragen. Wilt u/wil jij hieraan bijdragen d.m.v. sponsoring, stuur dan een bericht aan secretariaat@obk-well.nl.

Nieuwjaarsconcert 25 januari 2020

Op zaterdag 25 januari heeft OBK het jubileumjaar feestelijk ingeluid met het interactieve nieuwjaarsconcert. Er waren optredens van het opleidingsorkest, de blokfluitleerlingen en het A-orkest.
De blokfluitleerlingen hebben vanaf oktober 2019 hard geoefend om een leuk programma ten gehore te brengen. Het opleidingsorkest trad voor het eerst op in de nieuwe kleding!
Het programma van het A-orkest was interactief; Het publiek bepaalde grotendeels welke stukken ten gehore gebracht werden. Tijdens het concert werden 4 leden van OBK in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum; Wim Wijburg (50 jaar lid), Karin Westerlaken (40 jaar lid), Wilma Kraaij (50 jaar lid) en Krijn van Loon (70 jaar lid). Zij werden door burgemeester van Kooten toegesproken.
Het was een mooie aftrap van het 100 jarig jubileum. Op naar nog vele mooie activiteiten dit jaar!

Trombonisten/bassisten gezocht!

Speel of speelde jij trombone of bas en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie op maandagavond in Dorpshuis Ons Huis in Well. Andere instrumenten zijn uiteraard ook van harte welkom!

OBK oproep nieuwe muzikanten

Sponsorkliks

O.B.K. Well is aangesloten bij Sponsorkliks. Doe je internet aankopen dus via www.sponsorkliks.com, kies vervolgens voor OBK Well en maak een keuze uit de vele webwinkels welke aangesloten zijn. Het kost niks extra en je sponsort O.B.K. Well hiermee gratis!

Onze sponsors